10 de desembre de 2019 10/12/19

La Comunitat de Regants de Vila-real entrega els beneficis de la subhasta solidària a Aspanion

La Comunitat de Regants de Vila-real entrega els beneficis de la subhasta solidària a Aspanion - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Comunitat de Regants de Vila-real entrega els beneficis de la subhasta solidària a Aspanion - (foto 2)

  La Comunitat de Regants de Vila-real ha entregat a Aspanion els beneficis obtinguts de la subhasta solidària, en la qual se subhastava un quadre pintat per sis artistes durant l'exposició ‘Fruit de l’aigua’. L'associació de xiquets amb càncer ha rebut així un total de 1.000 euros per a continuar amb el seu propòsit. El president de la Comunitat, Pasqual Broch, agraeix la col·laboració “a totes les persones que han participat en aquesta bonica iniciativa”.

  L'exposició ‘Fruit de l’aigua’, organitzada per la Comunitat, comptava amb obres de pintura a l'oli, aquarel·les i escultures de pintors reconeguts com a Juan Llorens Bort, Pascual Cándido, Mapi Capella, Melchor Zapata, Luis Bolumar, i l'escultor Ricardo Gil. Durant l'exposició els artistes van pintar ‘en directe’ el quadre subhastat, cadascú amb el seu estil, en el qual es reflectia dos grans temes: l'aigua i l'agricultura.

  La Comunitat de Regants de Vila-real celebra enguany el seu 150 aniversari amb multitud d'actes institucionals, com l'exposició, des de principis d'any i continuaran fins al 4 d'octubre, el dia de la seua fundació. Entre la programació organitzada per la Comunitat, destaquen les activitats de divulgació històrica, conferències, exposicions, jornades tècniques, excursions o concurs fotogràfic. “Tenim com a objectiu la posada en valor de la nostra activitat i patrimoni, a més de formar als nostres comuners”, explica Pasqual Broch.

  ocultar
  La Comunitat de Regants de Vila-real entrega els beneficis de la subhasta solidària a Aspanion
  Pujar