19 de gener de 2021 19/1/21

Compromís per Vila-real es renova amb la marxa del seu portaveu, Josep Pasqual Sancho, i obri una nova etapa

Compromís per Vila-real es renova amb la marxa del seu portaveu, Josep Pasqual Sancho, i obri una nova etapa - (foto 1)
  • Motius personals obliguen Sancho a retirar-se del Grup Municipal, compost actualment per Santi Cortells i Maria Fajardo, que aviat comptarà amb un nou membre de la llista electoral i amb un nou portaveu

El Grup Municipal de Compromís per Vila-real es renova un any després de les eleccions municipals. Motius personals obliguen el portaveu, Josep Pasqual Sancho, a retirar-se, per la qual cosa els seus companys Santi Cortells i Maria Fajardo seran els encarregats de pilotar una nova etapa al capdavant de la formació a l'Ajuntament, a la qual s'incorporarà un nou membre.

Sancho, de 63 anys, ha optat per jubilar-se abans d’allò previst inicialment. “És clar que si em vaig presentar a les eleccions era per a donar-ho tot en aquesta legislatura i retirar-me, però al llarg dels últims mesos la situació personal s'ha anat complicant”, afirma.

No obstant això, Sancho continuarà treballant activament des del col·lectiu, explica, “el Grup Municipal queda en molt bones mans, per a fer de Vila-real una ciutat millor i per a fer una oposició digna de la nostra formació”.

A Cortells i Fajardo se sumarà ara un nou membre de la llista electoral, que es donarà a conéixer pròximament i, per tant, s'iniciarà un nou període amb un nou càrrec de portaveu i “sang renovada per a lluitar”.

Pujar