9 de juliol de 2020 9/7/20

Climent: 'Cal apostar pel model de comerç de proximitat per la seua sostenibilitat i respecte al medi ambient'

Climent: 'Cal apostar pel model de comerç de proximitat per la seua sostenibilitat i respecte al medi ambient' - (foto 1)
  • El conseller d'Economia Sostenible ha participat en la inauguració de la Casa del Comerç a Vila-real

  • Aquesta nova seu de la Unió de Comerç de Vila-real naix com un espai per a fomentar i dinamitzar el comerç local de la ciutat

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assistit junt amb la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, a la inauguració de la Casa del Comerç de Vila-real en la visita a la ciutat amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. 

Climent ha destacat el valor de fomentar el comerç de proximitat perquè "humanitza les ciutats, millora la seua sostenibilitat i contribueix a respectar el medi ambient". 

La Casa del Comerç, nova seu de la Unió de Comerç de Vila-real, donarà suport als comerços de la ciutat, tant als associats com als no associats. El conseller, Rafa Climent, ha posat en valor la creació d'aquest espai per a cohesionar el comerç local de la ciutat. Climent ha valorat la importància d'aquest tipus de comerç "sobretot des de l'àmbit humà, amb els valors que representa". 

El conseller ha destacat "l'aposta de la Conselleria pel comerç de ciutat compacta i sostenible que respecta el medi ambient" i "la voluntat de seguir treballant colze a colze amb les associacions de comerç". 

Inversions de la conselleria d'Economia Sostenible a Vila-real 

En la visita a Vila-real, el conseller d'Economia Sostenible i la directora general d'Internacionalització han posat en relleu els 11 milions d'euros d'inversió de la Conselleria en la ciutat realitzats durant el període 2015-2019. 

Segons ha explicat Climent, en aquests 4 anys s'han invertit a Vila-real 7 milions d'euros en ocupació, 2 milions d'euros en la millora de polígons i 2 milions d'euros per a donar suport a les empreses en matèria d'internacionalització, comerç i emprenedoria. 

Per la seua banda, la directora general d'Internacionalització ha destacat el treball de l'Ivace en l'acompanyament de les empreses valencianes a l'exterior. 

En aquest sentit, Parra ha destacat la participació de l'Ivace aquesta setmana en la fira Asia Fruit Logistic Hong Kong i el treball conjunt amb la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per a donar suport també a les empreses agroalimentàries a l'exterior.

Pujar