21 de setembre de 2020 21/9/20

Classes, tallers i exhibicions tornen a Vila-real al IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil

Classes, tallers i exhibicions tornen a Vila-real al IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Classes, tallers i exhibicions tornen a Vila-real al IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil - (foto 2)

  El IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil, organitzat per l'associació ACAHD Grup Capoeira Brasil i patrocinat per les regidories de Joventut i Esports i Salut, congregarà del 15 al 18 de juny a Vila-real alguns dels noms més destacats del panorama internacional de capoeira. 

  El certamen consta de tallers i classes magistrals per part dels mestres i professors convidats a l'esdeveniment, que estaran oberts al públic, a més d'una roda-exhibició de capoeira el divendres en la plaça enfront de l'Estadi de la Ceràmica (20.00 hores) i el dissabte, a la mateixa hora a la plaça Major, sense oblidar el canvi de corda dels alumnes, que tindrà lloc el diumenge, d'11.00 a 14.00 hores, en el poliesportiu del col·legi Piux XII.

  El mateix recinte acollirà també diversos cursos el dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.40 hores. Per a tots dos dies, l'accés al poliesportiu és gratuït. 
  Els cursos també tindran lloc el dijous, de 18.00 a 21.00 hores, a l'Espai Jove, i el divendres, la plaça enfront de l'Estadi de la Ceràmica també serà escenari de nous tallers oberts al públic a partir de les 19.00 hores.

  Enguany, com a mestres i professors convidats, acudiran a Vila-real el mestre fundador del Grup Capoeira Brasil i president de la Federació Mundial de Capoeira, Paulao Cearâ, arribat des d'Hongria; el mestre fundador del Grup Capoeira Brasil i actor reconegut a Hollywood, el brasiler Boneco; el mestre Capu, des de Barcelona; Formant Sarope, Formando Pitbull, Formando Amendoim i el professor Pequenho, tots de Brasil, als quals se suma el professor Bailarino, de Polònia; el professor Fume i Instructor Africano, tots dos de Barcelona, i l'instructor Super-homem, de Brasil.

  Pujar