26 de maig de 2020 26/5/20

El cementeri de Vila-real obri les seus portes a partir d’aquest dimarts de 9 a 18 hores tots els dies

El cementeri de Vila-real obri les seus portes a partir d’aquest dimarts de 9 a 18 hores tots els dies - (foto 1)
  • La modificació del protocol d'actuació del camposanto inclou l'obligatorietat de l'ús de guants i màscares

El cementeri municipal obrirà demà les seues portes, en horari de 9.00 a 18.00 hores, de dilluns a diumenge, perquè els veïns de la ciutat puguen visitar als seus difunts.

L'inici de la fase 1 de la desescalada significa la reobertura del cementeri municipal respectant les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19. Una de les mesures que s'ha dictat és l'obligatorietat de l'ús de guants i màscares per a accedir a les instal·lacions. A més s'haurà de mantindre una distància mínima de seguretat de dos metres i higiene de mans.

El cementeri municipal ha estat tancat al públic des de l'inici de la declaració de l'estat d'alarma. Ara reobri les seues portes després de modificar-se el protocol d'actuació en el cementeri que es va dictar amb motiu de la crisi sanitària de la COVID-19. A més de la reobertura del cementeri d'acord amb les mesures de prevenció sanitàries també es permet la participació de 15 persones en la comitiva per a l'enterrament i l'assistència a la capella sempre que no se supere un terç del seu aforament i es complisquen amb les mesures d'higiene i distància física establides per les autoritats sanitàries.

Pujar