elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Casabó posa en valor a l'hosteleria de Vila-real i reclama dinamitzar la seua activitat per a crear riquesa

Casabó posa en valor a l'hosteleria de Vila-real i reclama dinamitzar la seua activitat per a crear riquesa
  • El president dels populars, Adrián Casabó, s'entrevista amb representants de Ashiovi per a conéixer les seues iniciatives i reivindicar el seu treball com a sinònim d'ocupació

El regidor i president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó, ha reivindicat la tenacitat i obstinació del sector de l'hostaleria i oci de Vila-real com a exemple del “múscul d'una ciutat que es fa fort enfront de l'adversitat”.

Ho ha fet en el si d'una reunió mantinguda amb representants de l'Associació d'Hostaleria i Oci de la ciutat (Ashiovi), entre ells el seu president, Emilio Miralles, que ha tingut per objectiu “conéixer de primera mà l'escenari d'un sector que ha hagut de fer front a grans reptes provocats per la pandèmia”.

Des del PP Casabó ha reivindicat la necessitat de ser diligents a ingressar ajudes “a uns veïns que són exemple de llance per a la ciutat”. La seua activitat, assenyala des del PP Casabó, “és sinònim d'ocupació i motor de riquesa per a Vila-real”.

En aquest sentit, assenyala el líder del PP a la ciutat, “l'acció de Ashiovi com a col·lectiu ha sigut vital per a mantindre viu i en peus un teixit econòmic durament castigat per la pandèmia. Han sigut els propis negocis els que, amb la seua unió, han plantat cara a la crisi amb el desig de resistir a un impacte tremendament dur”. Un escenari que “ha de veure's esmorteït amb el suport a les seues iniciatives i propostes, activitats que sorgeixen de la mà dels qui més saben i que des de l'Ajuntament de Vila-real s'han de secundar per a enfortir al nostre teixit empresarial”.

En aquest sentit, assenyala Casabó, “qualsevol iniciativa dirigida a donar suport a aquest tipus de propostes serà recolzada pel PP. Perquè són precisament aquells programes d'èxit, com la Ruta de la Tapa o les Jornades de l'Olla de la Plana que se celebren durant aquest mes, les que permeten empoderar a aquest sector l'activitat del qual és prosperitat per a Vila-real”, ha declarat el president del PP a Vila-real.

Pujar