elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Casabó es compromet a millorar l'atenció als veïns i que la cita prèvia deixe de ser obligatòria

Casabó es compromet a millorar l'atenció als veïns i que la cita prèvia deixe de ser obligatòria
  • El candidat del PP aposta per una atenció prioritària per als majors de 65 anys i per agilitzar els tràmits per a estalviar temps als veïns en les seues gestions

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Vila-real, Adrián Casabó, s'ha compromés a eliminar l'obligatorietat de la cita prèvia per a realitzar els tràmits amb l'ajuntament. “Fomentarem l'administració oberta perquè els veïns tinguen l'atenció que mereixen sense la necessitat d'aquest mecanisme, que ha de ser una opció, però no una obligació per a ser atés”, ha indicat el líder del PP.

“La sol·licitud de la cita prèvia s'ha convertit en molts casos en una barrera, sobretot per als majors, que compten amb més dificultats per a accedir a Internet”, ha indicat Casabó, qui fa unes setmanes va anunciar que impulsarà des del govern municipal la Finestreta d'Atenció Prioritària per als majors de 65 anys. “Gràcies a aquesta atenció preferent podran sol·licitar informació i realitzar els seus tràmits de forma més directa i personalitzada”, ha explicat.

“Amb l'atenció prioritària evitarem que els majors de Vila-real hagen de repetir la seua visita a les oficines municipals de manera constant i que siguen atesos presencialment en horari d'atenció al públic”, ha afegit el portaveu popular.

Gestions més àgils i eficaces

El candidat del PP també es compromet a avançar en l'ús de les noves tecnologies “que permeten als ciutadans estalviar temps i evitar desplaçaments innecessaris a les seus municipals”.

“El nostre objectiu és el de treballar per a aconseguir entre tots una administració més àgil, ràpida i eficaç perquè els vila-realencs compten amb l'atenció que mereixen a l'hora de realitzar les seues gestions amb l'administració local”, ha afegit el líder popular.

"L'ajuntament ha de ser un aliat dels veïns i per això ha de posar facilitats i no traves i dificultats en el seu dia a dia", ha sentenciat Casabó.

Pujar