20 de setembre de 2020 20/9/20

PP: "Benlloch segueix sense informar l'oposició sobre la pujada de l'IBI a Vila-real"

PP: "Benlloch segueix sense informar l'oposició sobre la pujada de l'IBI a Vila-real" - (foto 1)
  • Els populars lamenten que l'alcalde segueixi sense convocar la comissió extraordinària que es va sol•licitar perquè justifiqui davant l'oposició els motius d'aquest nou atracament als veïns

L'alcalde Benlloch segueix sense oferir informació al Partit Popular respecte a la nova pujada de l'IBI. Així ho ha denunciat avui el portaveu del PP, Héctor Folgado, qui considera que l'alcalde està intentant ocultar al principal grup de l'oposició una informació al no tenir cap justificació per a incrementar de nou els impostos als veïns.

El PP havia sol·licitat una comissió urgent i extraordinària davant l'anunci que l'alcalde ha fet als mitjans de comunicació d'un nou augment de l'IBI. Una comissió per a aclarir els motius pels quals l'alcalde torna a pujar els impostos “però no s'ha convocat aquesta comissió” i, a més, en la qual s'ha celebrat de forma ordinària “ni ha acudit l'alcalde, que és el regidor d'Hisenda, ni s'ha aportat cap mena de documentació als grups de l'oposició”, tal com lamenta Folgado.

Per al líder del PP, “es tracta d'ocultar una informació” que evidencia “la falta de transparència” de l'alcalde que se suma a la mala gestió del PSOE i del mateix Benlloch. “Per a mantenir el seu model de ciutat, el de comprar palaus i tenir un bar amb ànecs, el de la publicitat i propaganda, decideix pujar els impostos de nou”.

L'alcalde de Vila-real s'ha convertit en el que més ha pujat els impostos en la localitat i recaptarà 5,4 milions d'euros més a l'any que l'últim govern del PP a Vila-real ja que “gasten en coses supèrflues que després han de pagar la resta de veïns l'escot”.

Folgado ha recordat a l'alcalde que els regidors de l'oposició “representem als veïns de Vila-real” i que aquesta nova pujada de la pressió fiscal “és un fet prou greu com perquè s'expliqui a l'oposició”.

Pujar