31 de març de 2020 31/3/20

PP: "Benlloch imposa un pressupost fals, amb més impostos i menys inversions per a Vila-real"

PP: "Benlloch imposa un pressupost fals, amb més impostos i menys inversions per a Vila-real" - (foto 1)
  • Els populars denuncien que els comptes per a 2020 van en contra dels interessos de la localitat

L'alcalde Benlloch ha consumat hui l'aprovació d'un nou pressupost en contra de la localitat de Vila-real. Uns comptes que han sigut imposades pel PSOE i que han sigut qualificades pel Partit Popular com a “falses, irreals i en contra dels interessos de la localitat”.

El portaveu del PP en la localitat, Héctor Folgado, ha manifestat que “de nou el pressupost implica mentides i pujades d'impostos en contra dels veïns”.

El pressupost per a 2020 contempla una nova pujada de l'IBI i “per a això utilitzen diferents mentides que el propi pressupost desmenteix”, ha lamentat Folgado.

Per al PP, a més, un pressupost en contra dels veïns ja que “no contempla nous projectes, ni resol tot el que tenen pendent” amb la societat de Vila-real. El portaveu popular ha advertit que l'equip de govern continua devent diners a les associacions de veïns, a les ONG… “Tots els anys advertim d'aquests problemes i segueixen sense resoldre'ls”.

Héctor Folgado ha manifestat també que l'alcalde s'ha convertit en un especialista a perdre les ajudes per a la localitat i ha exemplificat no sols amb la pèrdua de més de 7 milions dels Fons Feder, sinó també la pèrdua d'ajudes de la Diputació o de la Generalitat.

Pujar