elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Barrachina: “El model del PP és baixar impostos per a crear ocupació i oportunitats”

Barrachina: “El model del PP és baixar impostos per a crear ocupació i oportunitats” - (foto 1)

  El candidat a presidir el PP de Castelló en el pròxim congrés provincial del 3 de juny a Peníscola, Miguel Barrachina, ha destacat després d'una trobada amb el president del PP de Vila-real, Héctor Folgado, que el model del Partit Popular implica "baixar impostos per a crear ocupació i oportunitats" enfront del "model del PSOE que sempre és el mateix: gastar més del que s'ingressa per a després pujar els impostos i crear atur com succeeix a Vila-real on el seu alcalde ha disparat la pressió fiscal per a comprar edificis i palaus".

  Miguel Barrachina, que també ha sigut avalat pels afiliats de Vila-real de cara al pròxim congrés provincial, ha assenyalat que "el PP és el partit de la llibertat, de poder triar model educatiu, idioma, metge... I sobretot el partit que construeix mentre el PSOE destrueix". El candidat ha recordat que "amb un govern del PP, Castelló té ara 21.000 llocs de treball més i les famílies i empreses de Castelló paguen 100 milions menys en impostos"D.
  El candidat a presidir el PP de Castelló ha assenyalat, a més, que "la ciutat de Vila-real és fonamental per al PP" i ha assenyalat que "recuperar les alcaldies és una prioritat per al partit de cara als dos anys de legislatura que queden".

  "En les passades eleccions, el PP a Vila-real va ser l'únic partit que va augmentar en nombre de vots fins a imposar-se amb 8.279 vots (32,1 %) pel que el PP de la ciutat és una alternativa al govern municipal gràcies a la labor duta a terme pel grup municipal, sent un partit útil i que escolta les necessitats dels veïns".

  Miguel Barrachina ha advertit, a més, que "el objectiu és que l'opinió majoritària dels veïns siga respectada i no es manipule després en els despatxos" i sobretot "recuperar les institucions perquè seguir creant ocupació i oportunitats per als veïns".

  Pujar