19 de setembre de 2020 19/9/20

Mar i Victoria guanyen la Supercopa femenina en Pelayo

Mar i Victoria guanyen la Supercopa femenina en Pelayo - (foto 1)
  • El club de pilota Rafelbunyol va aconseguir el seu primer títol en aquesta competició després de guanyar a Beniparrell, en una gran partida

MÉS FOTOS
Mar i Victoria guanyen la Supercopa femenina en Pelayo - (foto 2)

La final femenina de la IV Supercopa de raspall, enfronta a dos dels millors equips de les competicions femenines, CPV Beniparrell, amb Ana i Noelia i CPV Rafelbunyol, amb Mar de Bicorp i Victòria de València. També estigueren com a suplents Tere i Loles de Rafelbunyol. La final va ser molt disputada entre quatre de les millors jugadores de raspall que s'enfrontaven en les noves lloses del trinquet de Pelayo. Des del primer quinze l'equip de Rafelbunyol, va començar a mostrar-se com un cicló en totes les seues línies, amb dos jugadores que van a més i que han formant un equip molt difícil de batre. Les germanes Puertes, Ana i Noelia, ho van intentar en cada quinze i en cada joc, però no van poder amb aquesta parella de jugadores que han format un equip intractable des de finals de 2016, quan van unir els seus camins. Al final, l'equip de Rafelbunyol, va guanyar per 25 a 0.

El club de Rafelbunyol es converteix en el tercer club amb secció femenina que aconsegueix aquest títol: Borbotó (2014 i 2016), Beniparrell (2015) i Rafelbunyol (2017). Els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana Juan Contreras i Armando Merce van lliurar les medalles i trofeus.

Pujar