elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El vent no dóna treva: s'espera un dijous complicat a València, Castelló i Alacant

Bombers d'Alacant retirant branques caigudes pel vent aquest dimecres
Bombers d'Alacant retirant branques caigudes pel vent aquest dimecres
  • La jornada estarà marcada per temperatures més fredes que els dies anteriors

Acaba el pont però el vent segueix sense donar treva. Després de jornades complicades amb ratxes d'aire fortes, aquest dijous s'espera que ens seguixca acompanyant a València, Castelló i Alacant. De fet, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha establit el risc de nivell groc pel fort vent a tota la Comunitat Valenciana i pel temporal costaner a València i Alacant.

Pel que fa a les temperatures, s'espera que baixen les mínimes i les màximes es mantinguen. Així, els termòmetres aniran dels 9ºC als 19ºC a Alacant, València i Castelló.

Divendres seguiran les fortes ratxes de vent ia Castelló seran més intenses, cosa que obliga a activar l'alerta taronja per ratxes que poden arribar als 90km/h. A València i Alacant també estarà activada l'alerta groga, tot i que al final de la jornada s'acabarà, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia.

El cap de setmana ens donarà una treva respecte al vent i es desactivaran les alertes. A més, s'espera que les temperatures augmenten.

Pujar