elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vent i descens de les temperatures aquest dimecres en la Comunitat Valenciana

Vent i descens de les temperatures aquest dimecres en la Comunitat Valenciana
  • EL termòmetre torna als valors normals per a un mes de maig

Amb el pas de les pluges d'aquest dimarts, les temperatures en la Comunitat Valenciana es desplomen, tornant a valors més normals per a un mes de maig. Així, aquest dimecres, 25 de maig, les màximes no superaran els 21º, després de diversos dies aconseguint els 30º.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s'esperen mínimes de 16º graus i màximes de 24º a Alacant, mínimes de 13º i màximes de 25º a Castelló i una mínima de 13è a València, on la màxima serà de 24º. Hi haurà un descens clar de les temperatures en la meitat sud del territori, més lleuger en la resta.

A més, s'esperen cels pocs nuvolosos, encara que la nuvolositat anirà augmentant a intervals en la segona meitat del dia, especialment en zones muntanyenques. També s'esperen estrats baixos matinals en punts de l'interior.

A l'interior nord de Castelló s'espera vent del nord-oest, que durant la primera meitat del dia podria ser ocasionalment fort i sense descartar ratxes molt fortes. En el litoral d'Alacant, per part seua, es preveu vent fluix del nord que augmentarà d'intensitat a la vesprada, quan vindrà de l'est. En la resta del territori, vent fluix amb brises en el litoral a la vesprada.

Pujar