elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La C. Valenciana afronta el primer dissabte de desembre amb pluges i baixada de temperatures

La C. Valenciana afronta el primer dissabte de desembre amb pluges i baixada de temperatures
  • El sud de València i el nord d'Alacant continuen en avís groc per precipitacions que podrien ser localment fortes o persistents

Aquest dissabte suposa el començament del pont de desembre per a molts afortunats que podran gaudir d'uns dies de descans. No obstant això, la Comunitat Valenciana ho afronta en avís groc per precipitació acumulada en el litoral nord d'Alacant i el litoral sud de València.

Les precipitacions, més probables a primeres hores, podrien ser localment fortes o persistents; a la vesprada, no es descarten precipitacions febles en la meitat nord de Castelló, amb cota de neu entorn de 1200 m.

Les temperatures mínimes aniran en descens, feble en la meitat nord; les màximes presentaran un ascens en la meitat sud i es mantindran sense canvis en la resta. També s'esperen gelades febles en punts de l'interior. Els termòmetres estaran entre els 8 °C i 17 °C a Alacant, entre els 5 °C i 15 °C a Castelló i entre els 6 °C i 17 °C a València.

El vent bufarà del nord en el litoral a primeres hores, girant a oest al matí i a sud a la vesprada; en la resta, vent fluix, de component oest la primera meitat del dia i sud a partir del migdia.

Pujar