1 d’octubre de 2020 1/10/20

Vora 600 persones han participat en l'escola de pares que organitza l’ajuntament per promoure hàbits i actituds responsables entre la població escolar

Vora 600 persones han participat en l'escola de pares que organitza l’ajuntament per promoure hàbits i actituds responsables entre la població escolar - (foto 1)
  • Dijous, a les 18 hores al Saló de Cristall, es lliuren els diplomes als qui han participat d'este programa municipal

El Saló de Cristall acollirà el proper dijous, a les 18 hores, el lliurament de diplomes a les 597 persones que han assistit enguany a les sessions de treball del programa municipal «Escola de Mares i Pares», una iniciativa desenvolupada per la Regidoria de Sanitat i Salut, a través de l'Àrea de Prevenció Familiar del Servici de Drogodependències (PMD/UPCCA-València), per a proporcionar a les famílies de l'alumnat dels centres educatius de la ciutat recursos que els ajuden en l'educació dels seus fills i filles.

Durant este curs escolar s'han realitzat estes sessions, que s’han dut a terme amb caràcter gratuït i a petició de les escoles interessades, en un total de 26 centres educatius. En tots, tal com ha recordat la regidora de Sanitat i Salut en funcions, Maite Girau, «s’han proporcionat recursos, eines i instruments perquè els i les progenitores puguen promoure en els seus fills i filles actituds, valors, habilitats personals i socials que els permeten afrontar, de manera responsable la realitat del dia a dia de la seua pròpia vida, la qual cosa contribuirà a la formació i desenvolupament adequat de la seua personalitat»

El programa està configurat en diferents nivells: Un està destinat per a mares i pares que tinguen fills i filles de 3 a 6 anys. El segon, per als qui tinguen menors en edat escolar a partir de 6 anys; i finalment també s'impartixen classes per als qui hagen assistit a l'Escola de Pares d'un nivell inferior.

En esta edició 2018-2019 hi ha hagut un total de 597 assistents, d'Escola Infantil, Primer Nivell i Segon Nivell. I a l'acte de lliurament dels diplomes està previst que assistisquen mares i pares dels col·legis següents:

ESCOLA INFANTIL

1. ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL BENICALAP

2. ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL BENIMACLET

3. ESCOLA INFANTIL MINI POLI

4. CEI CASA CARIDAD. BENICALAP

5. CEI CASA CARIDAD. PETXINA

6. CC SANTA MARÍA

7. CC MARTÍ SOROLLA

8. CASA CUNA SANTA ISABEL

PRIMER NIVELL

1. CEIP AYORA

2. CEIP RONDALLES

3. CC PUREZA DE MARÍA CID

4. IES JOANOT MARTORELL

5. CC NIÑO JESÚS

6. IES RAVATXOL

7. CC SC ESCLAVAS VALENCIA

8. CEIP SAN JUAN DE RIBERA

9. CC SAN JOSÉ HERMANAS FRANCISCANAS

10. IES DISTRICTE MARÍTIM

11. CEI RAFAEL MATEU CÁMARA

12. CEI PABLO NERUDA

SEGON NIVELL

1.  IES JUAN DE GARAY

2.  CC ENGEBA

3.  CC ARGOS

4.  IES CID CAMPEADOR

5. CEIP ANTONIO MACHADO

6. CEIP TOMÁS DE MONTAÑANA

Pujar