elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Valentina Ravello: "Ser Fallera Major Infantil de València és el millor regal que li poden fer a una xiqueta fallera"

Entrevista amb Valentina Ravello Faubel, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
Entrevista amb Valentina Ravello Faubel, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
  • Entrevista amb la candidata a Fallera Major Infantil de València 2022 i fallera de la comissió Comte Salvatierra - Ciril Amorós

MÉS FOTOS
Valentina Ravello: "Ser Fallera Major Infantil de València és el millor regal que li poden fer a una xiqueta fallera" - (foto 2)
Valentina Ravello: "Ser Fallera Major Infantil de València és el millor regal que li poden fer a una xiqueta fallera" - (foto 3)
Valentina Ravello: "Ser Fallera Major Infantil de València és el millor regal que li poden fer a una xiqueta fallera" - (foto 4)

"M'encanten les falles, és la millor festa del món i estic super agraïda d'haver arribat fins ací, és tot un privilegi". Valentina Ravello Faubel desprèn alegria i amor per les Falles. Ella és una de les candidates a Fallera Major Infantil de València 2022 i en aquesta entrevista amb el elperiodic.com l'hem pogut conèixer millor.

Valentina Ravello Faubel té 13 anys i és de la falla Comte Salvatierra - Ciril Amorós. Li encanta anar a la falla tots els divendres, estar amb les seues amigues i anar a veure totes les falles en la Plantà: "Totes les activitats que puc fer les faig".

Quins són els seus actes favorits? Es quedaria amb la Cridà, cosa que li agradaria viure com Cort d'Honor o Fallera Major Infantil: "Pujar a les Torres de Serrans seria alguna cosa per no oblidar mai". També té moltes ganes de viure l'Exaltació.

Valentina ens explica que totes les companyes tenen qualitats per ser Fallera Major Infantil i que aquest "és el millor regal que li poden fer a una xiqueta Fallera". Es considera alegre, simpàtica, extravertida, propera i molt fallera, qualitats que podrien ajudar a complir el seu somni.

Pujar