elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València Startup Market, la cita amb la ciència i tecnologia que no et pots perdre aquest cap de setmana

València Startup Market, la cita amb la ciència i tecnologia que no et pots perdre aquest cap de setmana
  • Se celebrarà el 23 i 24 d'octubre a la plaça de l'Ajuntament amb infinitat de propostes gratuïtes per descobrir la ciència i la tecnologia de la forma més divertida

MÉS FOTOS
València Startup Market, la cita amb la ciència i tecnologia que no et pots perdre aquest cap de setmana - (foto 2)
València Startup Market, la cita amb la ciència i tecnologia que no et pots perdre aquest cap de setmana - (foto 3)
València Startup Market, la cita amb la ciència i tecnologia que no et pots perdre aquest cap de setmana - (foto 4)
València Startup Market, la cita amb la ciència i tecnologia que no et pots perdre aquest cap de setmana - (foto 5)

Les famílies de València tenen aquest cap de setmana una cita amb la ciència i la tecnologia més divertida. El 23 i 24 d'octubre se celebra a la plaça de l'Ajuntament de València la tercera edició de València Startup Market, amb infinitat de propostes gratuïtes per descobrir la ciència i la tecnologia d'una manera molt amena.

Des de tallers de maneig de drons, activitats amb llecs, zona de gaming, realitat virtual per aprendre idiomes com si estaguerem passejant per un país llunyà, pintures que canvien d'olor i de textura segons la llum que reben, braços robòtics, impressores en 3D i moltes altres sorpreses que han preparat les empreses i institucions presents aptes per a tots els públics.

Estarà obert des de les 10 del matí fins a les 19 hores de la vesprada, dissabte i diumenge i alguns tallers requeriran d'inscripció prèvia per garantir que es compleixen les mesures de seguretat. La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha presentat aquest dimarts la iniciativa que descriu com "una immersió familiar en ciència i tecnologia".

A través de València Startup Market 50 empreses valencianes de nova creació que presentaran els seus productes i serveis per a acostar la tecnologia a la ciutadania. Una mostra de talent que podrà gaudir el públic en directe. "Anem a demostrar que en aquesta ciutat s'innova i molt". De fet, ha recordat, "la plaça de l'Ajuntament es convertirà en un autèntic aparador per a les startups de sectors molt variats".

El sector amb major representació és el de Agrotech, seguit del de fintech i Indústria 4.0. A aquests li segueixen el d'E-commerce i Health i Design Fashion. També els assistents podran conèixer els projectes de startups dels sector.

Dones i ciència

La regidora Pilar Bernabé també ha explicat que des de València Activa s'impulsa una acció per trencar la bretxa de gènere i digital i per això hi haurà una exposició de "DonEstem" per visibilitzar les dones en la ciència.

 

Pujar