30 de maig de 2020 30/5/20

València s'ompli d'activitats per a tots els públics amb motiu del Dia Internacional de la Ciudat Educadora

València s'ompli d'activitats per a tots els públics amb motiu del Dia Internacional de la Ciudat Educadora - (foto 1)
  • Del 24 al 30 de novembre, els valencians gaudiran de concerts, rutes interpretatives per la ciutat, i tallers, entre altres

MÉS FOTOS
València s'ompli d'activitats per a tots els públics amb motiu del Dia Internacional de la Ciudat Educadora - (foto 2)
València s'ompli d'activitats per a tots els públics amb motiu del Dia Internacional de la Ciudat Educadora - (foto 3)
València s'ompli d'activitats per a tots els públics amb motiu del Dia Internacional de la Ciudat Educadora - (foto 4)

L'Ajuntament de València, amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora que se celebra el 30 de novembre, ha preparat un conjunt d'activitats per a tots els públics, del 24 al 30 de novembre, amb l'objectiu de convertir a la ciutat i l'espai urbà en un agent educador. El programa, sota el lema “Escoltar la Ciutat per a transformar-la”, inclou un passeig guiat pel parc central, el Ple de Xiquets i Xiquetes, o rutes amb perspectiva de gènere, entre altres.

Es tracta del quart any que València, membre de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores, celebra una iniciativa que perseguix que “els ajuntaments exploren les possibilitats educatives de les ciutats, en entendre l'educació com un procés continu que transgredix els espais tradicionals”. Un projecte que està impulsat tant per l'Ajuntament de València com per la Regidoria d'Educació.

El diumenge 24 de novembre s’iniciaran les activitats amb el “Igualment Fest”, un festival per a la igualtat i contra la violència masclista que organitza el consistori. D'esta manera, la plaça de l'Ajuntament acollirà, entre les 11.00 a les 14.00 hores, actuacions musicals, teatre, dansa, exhibicions esportives i tallers. El programa continuarà el dilluns 25 de novembre amb un taller de coaching laboral per a dones, entre altres activitats. Per la seua part, el dimarts 26 de novembre tindrà lloc la IV Trobada Municipal de Cors de Centres Educatius.

Durant tota la setmana, es desenvoluparan diferents recorreguts temàtics per la ciutat amb perspectiva de gènere, la València republicana, el secret de Vivers, grafitis i art urbà, i el parc central. En la jornada del dijous 29, destacarà el Ple de Xiquets i Xiquetes, presidit per l'alcalde Joan Ribó, amb el qual es pretén acostar als escolars de la ciutat el funcionament de l'Ajuntament. Així mateix, es realitzaran activitats per a tota la ciutadania en algunes biblioteques, Centres de Joventut, col·legis, i escoles infantils municipals.

Consulta tota la programació en el següent enllaç:

https://educacio-valencia.es/programacio-completa-del-dia-de-la-ciutat-educadora-2019/

Pujar