elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València llança nous bons comerç amb 50 euros de regal per gastar en comerços del centre

València llança nous bons comerç amb 50 euros de regal per gastar en comerços del centre
  • Es podran adquirir des del 5 de novembre i es podran gastar en comerç, hostaleria i serveis de centre de la ciutat

MÉS FOTOS
València llança nous bons comerç amb 50 euros de regal per gastar en comerços del centre - (foto 2)

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic de Pilar Bernabé, torna a llançar al desembre els bons comerç que permeten obtenir 50 euros per gastar en els comerços de centre de la ciutat prèvia aportació d'altres 50 euros de la persona beneficiària. És a dir, que amb 50 euros podràs gastar 100 en comerços, restaurants i serveis de centre.

Els bons es posaran en circulació des del 5 de novembre i es podran gastar fins al 20 de desembre. En total, es posaran 6.000 bons amb un valor de 100 euros per gastar a comerços, locals d'hostaleria i altres serveis de centre històric. Amb aquests bons la ciutadania abonarà el 50% del producte o del servei rebut, i l'Ajuntament l'altre 50%.

Com, quan i on sol·licitar-los?

Les persones interessades a participar en aquesta acció, vigent fins al 20 de desembre, hauran d'inscriure al web www.Bonoreactivacentrehistoric.com. L'Ajuntament ha reservat 1.000 bons per a la gent gran i els facilitarà la seua adquisició.

Cada persona podrà fer-se amb dos bons com a màxim per gastar en aquests barris: El Carme, La Seu-Xerea, El Pilar, Sant Francesc i al Mercat. Aquests bons seran compatibles amb qualsevol tipus de descompte, oferta o rebaixa disponible a l'establiment per al producte que es vol adquirir.

Pel que fa als bons per a la gent gran, es posaran a disposició des dels Centres Municipals d'Activitats de Persones Majors, concretament del de Benimaclet, Patraix, Montolivet, Benicalap i plaça de l'Ajuntament, per permetre que les persones grans accedixquen a ells sense necessitat de fer-ho a través del web.

En cas de no adquirir la totalitat dels bons reservats en el termini establert, es podran adquirir per la resta de la ciutadania.

L'Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants del Centre Històric de València per posar en marxa aquesta campanya amb una inversió municipal de 350.000 euros, dels quals 300.000 € es destinen a bons i 50.000 € a les despeses de gestió dels bo per l'Associació de Comerciants.

"Es pretén promoure el consum dels comerços i l'activitat hostalera i altres serveis d'aquesta zona que ha patit un greu impacte econòmic amb la pandèmia del coronavirus", ha dit Pilar Bernabé després de recordar que l'Ajuntament ha destinat 3 milions d'euros que inclouen ajudes directes, accions de promoció d'esdeveniments i aquests últims bo: "El compromís de l'Ajuntament amb Ciutat Vella és indiscutible. I aquest districte requeria un esforç més gran i ho hem fet".

Pujar