28 d’octubre de 2020 28/10/20

El Valencia CF mou fitxa i subhasta més de 17.000 accions per valor superior a 100.000 euros

El Valencia CF mou fitxa i subhasta més de 17.000 accions per valor superior a 100.000 euros - (foto 1)
  • El preu individual per acció és de 6 euros i es podran adquirir al llarg del mes; CaixaBank passa a ser l'únic creditor i el club renova a Esquerdo

Els moviments al Valencia CF són continus durant l'última època. Ara són les accions les protagonistes del club, ja que han eixit a subhasta un total de 17.600 valorades en 105.600 euros. Les accions es podran adquirir durant aquest mes, amb un preu individual de 6 euros.

Els terminis són els següents: es va obrir el termini d'adquisició el passat 17 de setembre i finalitzarà el pròxim 16 d'octubre, procediment que pertany al Jutjat Mercantil número 3 de València. Per a adquirir les accions, els interessats podran fer-ho a través d'eactivos.com.

Durant els mesos anteriors el mateix portal web ja va traure a subhasta un total de 70.980 accions dividides en diferents lots econòmics que oscil·laven des dels 1.7 milions fins una mica més de 2.000 euros. Aquest cúmul d'accions eren propietat de l'expresident del club Vicente Soriano, deutor del concurs de creditors d'Urbanes de Llevant S.A.

El nou gran banc serà l'únic creditor del Valencia CF

En el moment en el qual CaixaBank integre a Bankia i passen a ser el nou gran banc, previst per a les pròximes hores, aquesta primera entitat passarà a ser l'únic banc creditor del Valencia CF per 163.343 milions d'euros. D'aquesta manera, el club dirigit actualment per Peter Lim i Anil Murthy al capdavant, estrena nou creditor després d'una aliança bancària relacionada directament amb la situació de la pandèmia actual.

Fora d'aquests temes anteriors que poc tenen a veure amb l'àmbit estrictament esportiu, el conjunt que dirigeix Javi Gracia estrena una nova renovació, la d'Esquerdo fins al 2024. No arriben els fitxatges esperats ni els noms propis que milloren i perfilen la primera plantilla valencianista, encara que l'aposta evident és mantindre als canterans que més agraden al club.

Pujar