elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València ja està preparada per a les exaltacions de les Falleres Majors

València ja està preparada per a les exaltacions de les Falleres Majors
  • Aquest cap de setmana se celebren dos dels moments més importants del calendari faller

MÉS FOTOS
València ja està preparada per a les exaltacions de les Falleres Majors - (foto 2)

Aquest cap de setmana se celebren dos dels actes més importants del calendari faller: l'Exaltació de les Falleres Majors de València, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, i les seues Corts d'Honor.

A més, després de dos anys sense poder-se celebrar, el món faller ho espera amb moltes ganes i il·lusió.

Des de fa setmanes, un equip humà de diferents delegacions de Junta Central Fallera (Festejos, Protocol, Comunicació, Informàtica...), especialment el departament de Festejos, liderat per la vicepresidenta 1a de JCF, Cristina Estévez, treballa sense parar perquè tot estigui a punt per als propers dies 22 i 23 de gener, els dies que tindran lloc les Exaltacions de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor.

Dimarts passat, el Palau de Congressos va acollir l'assaig oficial dels actes, amb la presència de l'alcalde de València, Joan Ribó, i del president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, que van poder assajar alguns dels moments que es viuran aquest fi de setmana, com per exemple la imposició de les bandes a les màximes representants de les Falles.

Durant els assajos, les Falleres Majors de València i les components de les seues Corts d'Honor van portar els cancans que lluiran durant el cap de setmana i van poder conèixer quines seran les seues posicions, així com alguns dels detalls de l'acte protocol·lari.

Les Falleres Majors de València i les components de les seues Corts d'Honor es van mostrar nervioses i emocionades a l'avantsala del moment en què oficialment rebran la banda que les distingeix com a Falleres Majors de València.

Els actes d'exaltació es podran seguir en directe mitjançant el web de la Junta Central Fallera (www.fallas.com) i el seu perfil de Facebook, dissabte a partir de les 19.30 hores i diumenge a partir de les 17.30 hores, i es podran comentar a les xarxes socials amb el hashtag #Exaltació22.

Pujar