4 de desembre de 2020 4/12/20

València es converteix en la capital del manga i de la cultura japonesa

València es converteix en la capital del manga i de la cultura japonesa - (foto 1)
  • Aquest cap de setmana 24 i 25 de novembre se celebra en Fira València el Saló del Manga

Galeria de fotos
València - Salón del Manga
València - Salón del Manga
MÉS FOTOS
València es converteix en la capital del manga i de la cultura japonesa - (foto 2)
València es converteix en la capital del manga i de la cultura japonesa - (foto 3)
València es converteix en la capital del manga i de la cultura japonesa - (foto 4)

Donar a conèixer la cultura, costums i formes d'oci japoneses a través d'un esdeveniment diferent i que guanya cada any més adeptes. Aquest cap de setmana, 24 i 25 de novembre se celebra a València el Saló del Manga.

L'esdeveniment, que compleix deu edicions en la capital del Turia, te lloc en Fira València i compta amb noves activitats per als afeccionats al màniga i a l'anime. Entre el més destacat, la presència de Mirei (Mirei Touyama), la gran revelació del R&B japonés. Aquesta jove artista de tan sol 20 anys acumula milions de reproduccions en Youtube i acaba de traure el seu segon àlbum, Answer. També estarà en el Saló del Manga la coneguda DJ Misaki, de les Dancing Dolls, qui impartirà a més una classe de danse.

Convidats internacionals però també espanyols, com els youtubers Bleda & Vulvarde, que amb el seu peculiar humor relacionat amb el manga i l'anime, han entretingut als visitants del dissabte amb el seu xou. També estaran els cosplayers Zihark, a Shiroki i a la parella formada per Alisyuon i Eothen.

Durant el cap de setmana hauran concursos de Karaoke, Danse i de cosplay: el Japan Weekend Cosplay Xou (com a concurs principal de cosplay), Passarel·la Cosplay i el Cosplay Infantil, on els més xicotets seran els protagonistes.

Dos jornades completes per a xiquets i majors i al que se sumen activitats, tallers, exhibicions, tornejos, xicotets concursos, iniciacions a diferents jocs de taula, etc.

Pujar