27 de novembre de 2020 27/11/20

València busca treballadors per a parcs i jardins de la ciutat

València busca treballadors per a parcs i jardins de la ciutat - (foto 1)
  • L'ajuntament ha aprovat una oferta pública d'ocupació per a l'Organisme Autònom de Parcs i Jardins de places de peons especialistes

MÉS FOTOS
València busca treballadors per a parcs i jardins de la ciutat - (foto 2)

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha anunciat que l’Ajuntament de València ha aprovat una Oferta Pública d’Ocupació per a l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins (OAM). Es tracta de 6 noves places de peons especialistes que eixiran a oposició. La decisió s’ha prés per unanimitat dels membres del comité d’empresa de l’OAM. Des de 2003 no s'aprovava cap oferta pública d'ocupació a l’organisme.

“Estes 6 noves places són prioritàries per al manteniment del servici als parcs i jardins de València perquè s’encarreguen de tasques molt especialitzades”, ha explicat el vicealcalde i reidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo.

D’altra banda, Campillo ha avançat que l’any 2020 es traurà una nova Oferta Pública d’Ocupació per tal de “consolidar i estabilitzar les places d’ocupació temporal”, tal i com establix la legislació vigent en matèria de funció pública. El vicealcalde ha destacat que “és la primera OPO que s’aprova durant esta legislatura”. “Obrim ara un procés que no es feia des de fa 16 anys per tal de dotar d’una plantilla estable i renovada a l’OAM que és un dels instruments claus per a l’impuls del Pla Verd de València i per a la conservació i la millora dels nostres parcs i jardins”, ha conclòs.

Pujar