1 d’octubre de 2020 1/10/20

València acull este cap de setmana la Marxa Ciclista Ciutat de València Gran Fons 2019

València acull este cap de setmana la Marxa Ciclista Ciutat de València Gran Fons 2019 - (foto 1)
  • El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, participa en la inauguració de la convocatòria, amb els ciclistes Miguel Induráin i Peio Ruiz Cabestany

La ciutat de València acull este cap de setmana la Marxa Ciutat de València Gran Fons 2019 que, per primera vegada, s'obri a la participació internacional en esta edició. La Marina serà el punt d'eixida i d'arribada dels participants, la qual cosa fa de València l'única ciutat europea que integra tant l'inici com el retorn d'un Gran Fons.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, participa esta vesprada en la inauguració de la convocatòria ciclista, que tindrà lloc precisament en La Marina, i en la qual participaran els ciclistes Miguel Indurain i Peio Ruiz Cabestany, ambdós titulars de nombrosos campionats i proves ciclistes internacionals durant les seues etapes en actiu en el ciclisme esportiu professional.

Més de 3.000 participants prendran part en esta convocatòria que suma el caràcter cívic a les seues arrels netament esportives, i que suposa una reivindicació de les dos rodes com a mitjà de transport i de mobilitat solidari i sostenible. La nova edició, és la número catorze, presenta un nou circuit amb 3 distàncies de diferent grau de dificultat, que trien els participants: 190 quilòmetres amb 4 ports (dificultat alta), 105 quilòmetres amb 2 ports (dificultat mitjana), i 76 quilòmetres amb 1 port (dificultat baixa). La major part de l'itinerari general es desenvolupa per la Serra Calderona. Les eixides es donaran demà dissabte a les 7.30 hores, 8.00 hores i 8.30 hores, començant per la més  llarga.

La Marxa Ciutat de València Gran Fons Internacional és una marxa cicloesportiva que exclou la competició, amb un format de participació de 48 hores i un caràcter popular, familiar i inclusiu, segons subratllen els seus organitzadors.

Pujar