1 de desembre de 2020 1/12/20

València acull el Campionat d’Espanya d’Esgrima Cadet

València acull el Campionat d’Espanya d’Esgrima Cadet - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  València acull el Campionat d’Espanya d’Esgrima Cadet - (foto 2)

  Més de dos-cents tiradors d’esgrima de vint-i-cinc clubs de tota Espanya es donaran cita este pròxim cap de setmana, els dies 18 i 19 de maig, al Palau Velòdrom Lluís Puig, per a celebrar el Campionat d’Espanya d’Esgrima Cadet tant en la modalitat individual com per equips. El campionat està organitzat per la Reial Federació Espanyola d’Esgrima juntament amb la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana.

  El torneig es disputarà a les sis armes: espasa masculina, floret masculí, espasa femenina, floret femení, sabre masculí i sabre femení. En esta ocasió el Campionat d’Espanya Cadet Individual serà obert, per la qual cosa podran participar tots els tiradors cadets sense haver d’estar classificats prèviament.

  El dissabte 18 de maig se celebrarà la competició individual i el diumenge 19 de maig, la competició per equips, que comptarà amb els quatre millors equips classificats de la classificació de clubs de cada arma.

  Este torneig de caràcter nacional es disputarà en les instal·lacions municipals del Palau Velòdrom Lluís Puig situades al carrer de Cocentaina de Benimàmet, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, la Fundació Esportiva Municipal de València i el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

  Pujar