24 de novembre de 2020 24/11/20

València Activa llança conferències online gratuïtes amb experts i expertes en matèria d'ocupació

València Activa llança conferències online gratuïtes amb experts i expertes en matèria d'ocupació - (foto 1)
  • Pilar Bernabé resalta que es tracta d’una iniciativa dirgida a personas aturades, treballadores, emprendedores i pimes, que començarà dimarts que ve

L'Ajuntament de València, a través de València Activa llança #VATalks, una sèrie de webinars gratuïts (conferències online interactives en temps real), amb les quals ofereix a la ciutadania xarrades formatives en matèria d'ocupació, formació i emprenedoria de la mà del nostre equip tècnic i persones referents en ocupació, formació i emprenedoria.

“Amb aquesta iniciativa volem que totes aquelles persones que ho desitgen puguen continuar aprenent i evolucionant des de casa en aquests dies d'aïllament establits per la situació generada per l'evolució del COVID19”, ha destacat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Aquesta iniciativa està dirigida a que les persones que busquen ocupació, tant aquelles que porten temps buscant com aquelles que s'han quedat sense ell en aquesta crisi, puguen conéixer totes les eines per a optimitzar les seues possibilitats en el procés de cerca d'ocupació. “També volem que les persones que vulguen formar-se puguen continuar fent-ho des de casa i que les persones que emprenen o volen emprendre troben respostes a moltes dels dubtes que se'ls plantegen aquests dies”, ha matisat la regidora.

També gràcies a aquests webinars els treballadors i treballadores, les persones afectades per un ERTO, autònoms i autònomes i pimes podran conéixer les últimes novetats administratives que els concerneixen, amb especial focus en les ajudes i plans llançats per les Administracions Públiques, consells i eines, formació i recursos.

“Amb tot, volem oferir coneixements sobre diferents temes clau per a desembolicar-nos  davant la situació generada pel COVID19”, ha explicat Pilar Bernabé.

Funcionament i temàtica

Totes les sessions es realitzaran a través d'una plataforma virtual, amb aforament limitat, que permetrà a la persona experta rebre preguntes plantejades pels i les participants, i a més es retransmetran en directe a través de Facebook Live i YouTube de València Activa i després de la seua emissió estaran disponibles en els canals de YouTube de València Activa, VIT Emprén i VLC Tech City.

El dimarts 24 arranca aquesta iniciativa amb un webinar del periodista i consultor en comunicació David Blay, que donarà a conéixer ‘Tot el que has de saber sobre teletreball’. El dimecres 25, Iván Torres, de Makers UPV mostrarà que està fent la comunitat maker en la lluita contra el Coronavirus.

D'altra banda, el dijous 26 la coordinadora d'ocupació de València Activa, María Horness, analitzarà un escenari amb noves oportunitats laborals i aqueix mateix dia la coordinadora de l'Agència d'Ocupació de València Activa, Rosa Pastor, explicarà com funciona aquest recurs. El divendres 27, Javier Jiménez, director general de Llançadora, parlarà d'emprenedors enfront del COVID19.

Al llarg de la setmana es podran consultar nous webinars en la pàgina web de València Activa i en les xarxes socials de València Activa, Vit Emprén i VLC Tech City.

Pujar