elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València Activa destina 250.000 euros al patrocini d’esdeveniments relacionats amb la innovació, el coneixement i la tecnologia

València Activa destina 250.000 euros al patrocini d’esdeveniments relacionats amb la innovació, el coneixement i la tecnologia
  • Pilar Bernabé explica que es pretén posicionar a València com un referent en l'economia del coneixement

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat dos noves convocatòries amb un pressupost de 250.000 euros per patrocinar la realització d’esdeveniments, fires, exposicions o xarrades divulgatius de temàtiques relacionades amb la tecnologia, innovació, ciència, investigació, disseny, emprenedoria i consolidació empresarial, que es desenvolupen al municipi de València i ajuden a posicionar a la ciutat com un referent en l’economia del coneixement.

La responsable de l’Àrea del Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha explicat que “esta convocatòria és un exemple més del treball que desenvolupem en el consistori per posicionar València com un hub de referència internacional en matèria de tecnologia i innovació i reactivar l’economia local”.

Les entitats beneficiàries rebran entre 2.000 i 8.000 euros de patrocini —en funció de la puntuació obtinguda— per esdeveniment celebrat al terme municipal de València relacionat amb les matèries objecte de la convocatòria. D’altra banda, l’import del patrocini concedit no podrà ser superior al 40 % de l’import total del pressupost total de l’esdeveniment, impostos inclosos.

Així, una primera convocatòria, la dirigida a persones físiques o jurídiques, com ara les comunitats de béns, societats civils o altres entitats econòmiques sense personalitat jurídica, comptarà amb un import de 150.000 euros; mentre que la segona convocatòria comptarà amb un import de 100.000 euros i es dirigix a entitats sense ànim de lucre, associacions, fundacions, sindicats, col·legis professionals i, en general, entitats sense ànim de lucre.

“L’any passat el consistori va llançar una convocatòria de patrocini d’esdeveniments a la qual va destinar 50.000 euros per promocionar 15 esdeveniments. Enguany esperem promoure molts més esdeveniments en multiplicar per cinc la quantitat per patrocinar i promoure activitats divulgatives, exposicions, xarrades i esdeveniments a la ciutat de València”, ha afirmat la regidora Bernabé.

Els projectes per patrocinar hauran de desenvolupar directament les activitats al municipi de València i hauran de realitzar-se abans de finalitzar l’any en curs i després de l’adjudicació del contracte menor privat de patrocini amb la persona o entitat adjudicatària.

El termini de sol·licitud d’esta convocatòria estarà obert fins el 27 de setembre i les sol·licituds, que es podran trobar en la pàgina web de València Activa, es presentaran a través del correu electrònic convocatories@valenciactiva.es  o en la seu de la Fundació València Activa.

Pujar