elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat de València organitza un simposi internacional de bretxes de gènere durant la prejubilació

  Els departaments del Dret del Treball –de la Facultat de Dret– i de Sociologia i Antropologia –de la Facultat de Ciències Socials– de la Universitat de València organitzen els dies 28 i 29 d’octubre un Simposi Internacional Online de Bretxes de Gènere durant la Prejubilació. La iniciativa s’emmarca en el projecte d’investigació RTI2018-095888-B-I00D sobre ‘Anàlisi jurídica i sociològica de les bretxes de gènere en les transicions treball-jubilació-treball: factors de la desigualtat i propostes normatives’, finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació i l’Agència Estatal d’Investigació.

  La primera sessió començarà a les 9:30 i consistirà en una taula redona, moderada per Rosa Roig, titulada ‘Anàlisi de la bretxa salarial ajustada. En busca de la discriminació directa a Espanya’. Hi intervindran Juan Antonio Romero i Elvira Mondragón, de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

  Durant el simposi estan previstes les intervencions de nou especialistes (entre ells, representants de Noruega, Xile, Brasil, Itàlia o el Regne Unit), tant en Dret del Treball com en anàlisi sociològica, així com la realització d’una taula redona d’especialistes en Dret Laboral espanyol.

  Les ponències analitzen diferents bretxes de gènere existents durant la prejubilació (edat propera a la jubilació, el moment mateix de la jubilació, i el període posterior).

  Programa complet del simposi: https://www.uv.es/gpremsa/SimposiBretxa

  Pujar