elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Popular matricularà per internet per primera vegada

La Universitat Popular matricularà per internet per primera vegada

  La Universitat Popular de València està preparant el procés de matrícula per al pròxim curs 2017/18 per a inscriure's en les variades activitats que oferix esta institució pública. En la línia de modernitzar esta universitat per a tots i per a totes, la regidora i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha explicat que enguany s'oferirà per primera vegada la possibilitat de matricular-se en les seues activitats a través d'Internet; per ordinador des de la pàgina web o a traves d'una aplicació accessible des de telèfons mòbils i tauletes.

  La regidora Lozano ha dit que "l'objectiu és facilitar al màxim el procés de matriculació mitjançant l'ús de les noves tecnologies, i evitar així que les persones interessades hagen de fer llargues i molestes cues o realitzar més d'un desplaçament als centres de la Universitat per a formalitzar la matrícula. En definitiva, facilitem la vida a les persones i eliminem burocràcia".

  "Hem tingut cura que el procediment no excloga o discrimine persones que tenen limitacions per accedir-hi i utilitzar els procediments telemàtics, per això hem reservat el 20% de les places per a la modalitat de matrícula presencial", on les persones interessades podran rebre l'ajuda del personal de la Universitat Popular per a formalitzar la matrícula.

  L'aplicació permetrà consultar tota la programació de la Universitat Popular, preus i places disponibles, en qualsevol dels 28 centres, tant de les activitats de cicle llarg, com les noves activitats del programa "Coordenades: Aules Obertes" –de diferent format, temàtica i duració.

  La plataforma en línia és intuïtiva, de fàcil ús, i permetrà generar un entorn d'aprenentatge per als diferents grups d'activitat, consultar els horaris i les activitats culturals durant el curs, o rebre notificacions en relació amb l'activitat i al centre en el que cada persona es matricula.

  Lozano explica que "l'objectiu és prestar un servici cada dia de més qualitat, tenim la voluntat que la Universitat Popular de València s'adapte al ritme en què es produïxen els canvis en la societat i aconseguir la modernització per a generar ferramentes més eficients, en este cas facilitant la gestió dels processos administratius també per mitjans electrònics".

  El procés de matrícula s'iniciarà el 7 de setembre i durarà fins al dia 17 del mateix mes. A més, del 4 al 6 de setmbre estaran oberts per oferir tota la informació sobre el procediment de matrícula i la programació d'activitats del pròxim curs.

  Pujar