1 de desembre de 2020 1/12/20

Unides Podem comença el seu recorregut “Barri a barri amb María Oliver”

Unides Podem comença el seu recorregut “Barri a barri amb María Oliver” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Unides Podem comença el seu recorregut “Barri a barri amb María Oliver” - (foto 2)

  La candidata de Unides Podem a l'alcaldia de València, María Oliver, ha estat aquesta vesprada explicant les propostes per a fer de València una ciutat que cuida de la seua gent. L'acte, celebrat en la plaça de Roma del barri de Nou Moles, ha comptat amb la presència d'altres integrants de la candidatura, com l'actual regidor, Roberto Jaramillo, o Ángela Pedraza número 6 de la llista municipal.

  María Oliver ha expressat com veu al barri: “Aquest és un dels barris als quals s'està venint la gent que no pot pagar el lloguer en altres districtes més cèntrics. Amb una situació privilegiada prop del llit del riu, aquest és un dels barris amb més possibilitats de futur de tota València. Per aquest motiu, s'han seleccionat dos solars municipals per a cedir-los a cooperatives d'habitatges, una forma d'accés a l'habitatge innovador que ha donat grans resultats als països nòrdics Volem cuidar dels barris perquè siguen llocs on es cuida de la gent. Nou Moles és un bon exemple d'integració i aquesta plaça en la qual estem, una mostra d'on creix la vida en els nostres districtes”.

  L'escenari triat per a presentar les propostes esta just enfront del poliesportiu inacabat de Nou Moles. “És un exemple de la València inacabada, que viu sobretot en els barris de la perifèria. Hem de reclamar que s'acabe aquesta obra d'una vegada per sempre. Cuidar de València és reequilibrar dotacions, perquè els serveis municipals estiguen com a molt a deu minuts de cada casa”.

  Pujar