8 d’agost de 2020 8/8/20

Trenca i crema la barrera d'un pàrquing a València perquè no volia pagar els 30 euros de cost

Imatge d'arxiu d'un parking a València
Imatge d'arxiu d'un parking a València
  • Ha sigut detingut per causar danys que ascendeixen a uns 3.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 26 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de danys, després de trencar la barrera d'un pàrquing per a eixir amb el cotxe que portava aparcat una setmana, sense pagar l'import que ascendia a més de 30 euros.

Els danys provocats estaven valorats en uns 3.000 euros. Les investigacions es van iniciar a mitjan abril en tindre coneixement els agents que un home per a eixir d'un pàrquing de València en el qual havia aparcat el cotxe durant una setmana, pel que sembla havia fracturat el braç de la barrera i cremat el motor d'aquesta.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que el sospitós havia marxat sense pagar l'import d'estacionament que ascendia a uns 30 euros, així com que els danys causats estaven valorats en uns 3.000 euros.

Continuant amb les investigacions els agents van esbrinar la identitat del conductor del vehicle, no sent el propietari d'aquest, que finalment es va presentar en dependències policials on va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de danys.

El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això fóra requerit.

Pujar