elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els treballs municipals per reparar camins rurals arriben al Camí del Molí dels Pobres de Campanar

Els treballs municipals per reparar camins rurals arriben al Camí del Molí dels Pobres de Campanar
  • Alejandro Ramon ha comprovat in situ els treballs per condicionar més de mig quilòmetre de camí entre la Partida de Dalt i el carrer del Pare Barranco

MÉS FOTOS
Els treballs municipals per reparar camins rurals arriben al Camí del Molí dels Pobres de Campanar - (foto 2)

Els treballs del Consell Agrari Municipal per reparar diversos camins rurals “en resposta a la reivindicació històrica d’agricultors i agricultores valencianes han arribat esta setmana a l’horta productiva del barri de Campanar”, més concretament al Camí del Molí dels Pobres, en un tram de més de mig quilòmetre que unix el carrer del Pare Barranco i la Partida de Dalt.

El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, ha explicat que l’objectiu d’estes intervencions és “deixar en perfectes condicions estos camins rurals perquè puguen ser transitats fàcilment amb maquinària agrícola tot i que ploga i es mulle la terra”. A més, ha destacat la coordinació amb la Comunitat de Regants del Túria i ha subratllat que esta intervenció de millora se suma a la ja realitzada entre Pinedo i el Saler.

En concret, durant el mes de setembre ja es va procedir a reparar els camins rurals de la marjal en la zona situada entre els pobles de Pinedo i el Saler, en una zona arrossera que abastava una superfície total de 54.440 metres quadrats sumant els camins  del Cavalló, de l’Angle, vora autopista, Alonsos, del Navero i de Míriam. A estos se suma ara el camí de Campanar amb 545 metres de llargària.

Els treballs per condicionar i adequar els camins rurals s’estendran fins el pròxim mes de desembre i compten amb un pressupost total de 70.163,06 euros, IVA inclòs.

Pujar