elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos segorbins se sumen a la candidatura de María José Catalá a València

Dos segorbins se sumen a la candidatura de María José Catalá a València
  • Els populars continuen donant a conéixer les incorporacions per al 28M

A quaranta dies per a les eleccions municipals i autonòmiques, els partits polítics continuen revelant les seues incorporacions per als comicis del 28 de maig.

María José Catalá, candidata del Partit Popular a l'alcaldia de València, ha sumat a dues noves persones, segons publica Europa Press.

Es tracta de dues persones naturals de Segorbe: un Advocat de l'Estat i una Fallera Major.

Així, Rocío Gil va sol·licitar la baixa de Ciutadans i va publicar un tuit assegurant que “no vaig entrar en política per a facilitar que Ribó i el PSPV continuen governant la ciutat que vull, i menys quatre anys més” asseverant també que la capital del Túria “necessita un canvi de rumb” i “un centredreta fort i unit”.

Aquesta nova incorporació dels populars, Fallera Major de València en 2018, és graduada en Dret per la Universitat Jaume I de Castelló i té un màster en Dret i Gestió de Tranporte per FUE-UJI a través de l'Escola Superior Universitat Empresa-Bussiness School i el màster universitari en Accés a l'Advocacia per la Universitat Catòlica de València, a més d'un postgrau en Lideratge i Management Polític de l'Institut de Lideratge de la Universitat Cardenal Cisneros de Madrid.

Actualment, Rocío Gil és col·legiada exercint per compte propi en l'ICAV i està donada d'alta en l'exercici del Torn d'Ofici i treballa en el Departament Jurídic del programa ALRASO de FISAT.

Qui és José Marí Olano?

El segorbino es va retirar de l'activitat política fa una dècada i està dedicat, en l'actualitat, a l'exercici de l'advocacia. Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra, màster en Administració Financera i Tributària per la Universitat de València, José Marí Olano va ocupar, com a Advocat de l'Estat, el lloc d'Advocat de l'Estat-Cap de Tarragona, així com els càrrecs d'Advocat de l'Estat en les Advocacies de l'Estat d'Alacant i València. Ha dirigit, també, els serveis jurídics de la Generalitat Valenciana.

Marí Olano ha sigut diputat autonòmic pel PP i ha desenvolupat càrrecs en l'administració autonòmica i de l'estat.

Pujar