27 d’octubre de 2020 27/10/20

El sector agrari valencià crida a la participació en la manifestació i tractorada de este divendres a València

Archivo
Archivo

    Les principals organitzacions agràries de la Comunitat Valenciana criden a la participació de la societat en la manifestació i tractorada convocada per a este divendres, 14 de febrer, a València davant la situació límit dels agricultors i ramaders. L'objectiu d'aquesta concentració és denunciar la situació límit que travessa el sector agrari i reclamar a les diferents administracions que plasme una sèrie de mesures a curt, mitjà i llarg termini que garantisquen una rendibilitat digna per als productors valencians.

    La concentració començarà a les 10 hores en la Plaça de Sant Agustí de València i serà a partir de les 11 hores quan s'iniciarà el recorregut, primer de persones i després de tractors, cap al carrer Xàtiva, el carrer Colón, la Porta de la Mar i l'avinguda de Navarro Reverter.

    Finalment, els representants del sector es desplaçaran a la Plaça del Temple per a entregar a la nova delegada del Govern, Gloria Calero, un document reivindicatiu i la petició d'una reunió per a abordar mesures dirigides a millorar la rendibilitat dels productors.

    Pujar