5 de juny de 2020 5/6/20

Sanitat, sobre les Falles: “No avançarem cap escenari"

Sanitat, sobre les Falles: “No avançarem cap escenari" - (foto 1)
  • Es descarta prendre cap mesura restrictiva, de moment, per a evitar aglomeracions

Els nou positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana que estan confirmats des d'aquest divendres -huit a València i un a Castelló- està deslligant l'alarma social i fent que molta gent es pregunte si tindran lloc les Falles i la Magdalena.

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha insistit que no farà futuribles, preguntada per la Crida d'aquest diumenge: “Hui dia, no hi ha cap raó per a remetre'ns a cap recomanació, ni a prendre cap mesura”.

Ana Barceló no ha volgut pronunciar-se respecte a la decisió del València CF de suspendre els actes públics per prevenció. Preguntada per escenaris futurs i de si es prendrien mesures més restrictives per a evitar aglomeracions i distanciament social bàsic, Barceló ha declarat que no farà hipòtesi: “No avance ni contemple cap altre escenari, hui és hui”.

Per part seua, des de l'Ajuntament de València han tornat a reiterar, tant Sandra Gómez com Sergi Campillo, que no hi ha "motius per a alarmar-se" i que des del consistori estan a la disposició de les indicacions que manen des de les autoritats sanitàries.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar