elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sandra Gómez: “Protegim el Cabanyal-Canyamelar de la destrucció del PP”

  • Gómez qualifica de “dia històric” l'aprovació del Pla del Cabanyal en la pròxima Comissió Territorial d'Urbanisme

La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha mostrat la seua satisfacció per l'aprovació definitiva del Pla del Cabanyal-Canyamelar que es produirà demà en la Comissió Territorial d'Urbanisme “gràcies al treball desenvolupat pels socialistes en l'àrea d'Urbanisme i que posarà fi als intents del Partit Popular de destruir el barri”. Gómez ha destacat que l'aprovació del Pla suposarà una fita “històrica per a tots els que estimem els Poblats Marítims. Un dia històric en el qual, per fi, resoldrem un conflicte que té més d'un segle d'història i que és la protecció dels Poblats Marítims, la protecció de la seua singularitat, de la seua identitat, del seu patrimoni cultural i arquitectònic”, ha dit.

La futura alcaldessa ha incidit en què amb el pas que es donarà demà en la Comissió Territorial d'Urbanisme “per fi podrem dir que el Cabanyal-Canyamelar s'ha salvat, s'ha protegit, s'ha rehabilitat i s'ha regenerat i que serà per als seus veïns i veïnes. Un model impulsat pels socialistes que posa fi al model del PP, que volia destruir un barri, que va portar les excavadores per a derrocar cases, que va coaccionar, va amenaçar i va extorquir als seus veïns i veïnes perquè abandonaren les seues casa. Mai un partit ha fet tant mal a un barri com el que va causar el PP en el Cabanyal-Canyamerlar”, ha continuat.

“Nosaltres hem aprovat un model que és absolutament antagònic, un model que aposta per rehabilitar, per regenerar, perquè els seus veïns i veïnes recuperen la seua vida. Perquè amb aquest pla, tindran la certesa per sempre que el Cabanyal se salva i que les seues cases siguen sempre les seues cases”, ha manifestat la pròxima alcaldessa de València.

Gómez s'ha pronunciat en aquests termes després que la Comissió Territorial d'Urbanisme s'haja convocat demà per a aprovar el Pla del Cabanyal una vegada que han arribat tots els informes favorables de les administracions que havien d'informar i donar el seu vistiplau. L'últim document a arribar va ser el del Consell Jurídic Consultiu, que va emetre el seu informe favorable la setmana passada i que va obrir la porta al fet que el Pla del Cabanyal es puga aprovar de manera definitiva abans que concloga la legislatura.

Pujar