23 de novembre de 2020 23/11/20

Rivera tanca la campanya a València corrent pel riu al costat de Toni Cantó i Inés Arrimadas

Rivera tanca la campanya a València corrent pel riu al costat de Toni Cantó i Inés Arrimadas - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Rivera tanca la campanya a València corrent pel riu al costat de Toni Cantó i Inés Arrimadas - (foto 2)
  Rivera tanca la campanya a València corrent pel riu al costat de Toni Cantó i Inés Arrimadas - (foto 3)

  “Només hi haurà canvi a Espanya si aquest diumenge eixim a votar en massa amb paperetes taronges”. Així ho ha manifestat el president de Ciutadans i candidat a la presidència del Govern d'Espanya, Albert Rivera, abans de participar en una Carrera Ciutadana a València al costat de la candidata de Cs al Congrés per Barcelona i portaveu de l'Executiva Nacional, Inés Arrimadas, el candidat a la presidència de la Generalitat de València, Toni Cantó, i el candidat per Madrid, Edmundo Bal, a més de desenes de simpatitzants i afiliats de la formació.

  “Si eixim a votar, governarem Espanya després de quaranta anys de bipartidisme de la mà del nacionalisme” ha advertit Rivera, al mateix temps que ha assenyalat que “si us quedeu a casa, seguirà Sánchez en Moncloa amb Torra manant i Iglesias pujant els impostos”.

  El president de la formació taronja ha destacat que “quan arribem al Govern, estarem preocupats de canviar Espanya i no el matalàs”, mirarem per “l'educació, l'ocupació, la sanitat, les pensions i la lluita contra la despoblació”. “Si votarem en massa, el 29 abril començarà una nova etapa en la qual aquells que volem treballar per Espanya ens donarem la mà” ha assenyalat Rivera.

  “Que no ens penedim el 29 d'abril perquè la diferència entre que governe Sánchez amb els nacionalistes o Ciutadans amb els constitucionalistes pot ser d'un grapat de vots” ha conclòs el candidat de Cs a la presidència del Govern.

  La formació taronja realitzarà l'acte de tancament de campanya aquesta vesprada també en el riu de València.

  Pujar