26 de maig de 2019 26/5/19

El Riff reobri les seues portes un mes després de la mort d'una comensal

El Riff reobri les seues portes un mes després de la mort d'una comensal - (foto 1)

El Restaurant Riff de València torna a obrir hui les seues portes quasi un mes després de veure's obligat a tancar després de la mort d'una comensal i 30 intoxicacions de clients després de menjar un dels seus menús de degustació.

Aquest local de luxe de la ciutat ha superat en aquest mes dues inspeccions de Sanitat amb la finalitat de descartar qualsevol incidència en les seues instal·lacions o aliments, descartant que existira alguna anomalia que aconsellarà el seu tancament.

La decisió de tancar al públic va ser pres per la pròpia direcció del restaurant qui assegure que deixava d'oferir servei “fins que les causes dels succeït queden establides i puga reprendre's l'activitat amb plenes garanties tant per al personal com per a tots els clients”. De moment, contínua la investigació sota secret de sumari però l'autòpsia realitzada a la víctima recull que aquesta va morir en engolir-se el seu propi vòmit i no per intoxicació. 

En el marc de la investigació, el departament de la Conselleria de Sanitat ha mantingut reunions amb clients que van visitar el restaurant fins a 72 hores abans dels fets. En total, 31 de les persones entrevistes havien tingut algun símptoma “lleu” d'intoxicació. Els investigadors han mantingut contacte també amb els treballadors del local els qui “no presenten incidències”.