24 de setembre de 2020 24/9/20

Raquel i Clara acomiaden el seu regnat

Raquel i Clara acomiaden el seu regnat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Raquel i Clara acomiaden el seu regnat - (foto 2)
  Raquel i Clara acomiaden el seu regnat - (foto 3)
  Raquel i Clara acomiaden el seu regnat - (foto 4)
  Raquel i Clara acomiaden el seu regnat - (foto 5)

  Nit de gala en la Junta Central Fallera per a acomiadar a les màximes representants de la nostra festa. Raquel Alario i Clara Mª Parejo, Falleres Majors de València, al costat de les components de les seues Corts d'Honor van viure en la nit d'ahir divendres 29 de setembre la seua nit de comiat acompanyades pels membres del màxim organisme faller, així com corporació municipal, xofers, indumentaristes oficials i familiars.

  Després del comiat del món faller dissabte passat en la Font de Sant Lluis, ahir tocava un comiat íntim, proper i amb la gent que han compost el seu entorn més proper durant el seu any de regnat.

  Van tenir temps de fer-se fotos i més fotos al entrar al hall d'entrada a La Ferradura. Després de l'al·luvió de flaixos que van atendre amb gran il·lusió va donar començament l'acte de comiat. El saló es va posar en peu per a rebre a les 13 xiquetes i 13 senyoretes que tan bé ens han representat durant les falles de 2018. 

  Amb l'àudio del seu nomenament en la “fonteta” van anar desfilant fins a l'escenari on les rebia el President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset. Especialment calorós va ser l'aplaudiment per a Raquel i Clara que van sentir l'afecte de tots els presents.

  Arribava el moment dels discursos. Les més xicotetes van deixar clar que volen seguir treballant per la festa, cadascuna en la seua delegació corresponent. Per la seua banda Raquel va tenir paraules per a tot aquell que li ha ajudat en algun moment del seu regnat. El colofó al comiat ho van posar dos vídeos que cada any, com és habitual, mostren la il·lusió amb la qual han representat a València.

  Finalitzat el comiat serien Raquel i Clara les que complirien amb una de les tradicions d'esta vetlada, la imposició d'insígnies de la Junta Central Fallera als seus nous components. 

  Amb açò es posava fi a l'acte protocol·lari donant començament el sopar que en finalitzar va estar amenitzat per música en directe.

  Falles de València

  Falles de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar