2 de desembre de 2020 2/12/20

Els primers sancionats a València per incomplir l'estat d'alarma

Els primers sancionats a València per incomplir l'estat d'alarma - (foto 1)
  • Es tracta de 3 ciutadans que transitaven els carrers i una ITV que continuava operativa

Des d'aquest diumenge es troba operatiu l'estat d'alarma que prohibeix eixir dels seus domicilis als ciutadans en el cas de no ser d'estricta necessitat com anar al metge a una òptica, a comprar aliments, entre altres.

Per això, en la nit d'aquest diumenge s'han realitzat ja les primeres denúncies per incomplir aquestes mesures. I és que tres persones han sigut sancionades per transitar a València, en concret en l'Antic Llit del Túria, el qual està tancat oficialment des del dissabte a les 00.00 hores, segons informa la Policia Local.

A més, aquestes persones també posseïen substàncies il·legals, per la qual cosa també van rebre una multa. No obstant això, aquests no van ser els únics altercats que s'han produït, ja que una ITV situada a València ha sigut tancada i sancionada per continuar operativa durant l'estat d'alarma, segons estableix també la Policia Nacional.

Recordem també que els tramites administratius han sigut suspesos oficialment per aquesta situació que està decretada en tota Espanya. el que porta al fet que també s'interrompen tots els terminis de lliurament i cites mentre dure la present situació.

"La Policia Local manté un control permanent dels desplaçaments en la via pública des de primera hora del matí -excepte en els casos permesos- per a evitar l'expansió del Covid-19", ha indicat la Policia Local en el seu twitter.

Pujar