18 d’octubre de 2019 18/10/19

Presó per al cunyat de Rita Barberá, José María Corbín

Presó per al cunyat de Rita Barberá, José María Corbín - (foto 1)

  El jutjat Instrucció número 13 de València ha decretat aquesta vesprada l'ingrés a la presó de l'advocat i cunyat de la exalcaldesa Barberá, Jose María Corbín, així com el del seu soci per un presumpte cobrament de comissions a l'Ajuntament de València.

  Després de prendre'ls declaració a tots dos, la magistrat ha aprovat les mesures cautelars sol·licitades per la Fiscalia Anticorrupció, en considerar que existeix risc de fugida i de destrucció de proves relacionades amb la investigació.

  L'Operació Azud va començar a forjar-se fa dos anys sota la sospita que s'havien emés factures falses per a encobrir mossegades en diferent adjudicacions d'obres públiques. Ara, després de la detenció del cunyat de la exalcadesa i el seu soci a principis de setmana un total de deu persones es troben sent investigues.

  En el cas també es personarà l'Ajuntament de València, tal com va avançar ahir Joan Ribó “atés que el municipi està directament afectat pels fets investigats, així com tots els valencians i valencianes», ha afirmat el primer edil.

  ocultar
  Presó per al cunyat de Rita Barberá, José María Corbín
  Pujar