21 de setembre de 2020 21/9/20

Tot preparat per al 26é Dia de la Pilota Valenciana

    Una intensa setmana plena d'activitats servirà de preludi de la 26ª edició del Dia de la Pilota el pròxim diumenge 24 de setembre.

    El dilluns vinent, a les 12 hores, es presentarà de manera oficial el programa d'actes en la sala de premsa de l'Ajuntament de València. Previament s'haurà inaugurat en la sala d'exposicions del Complex Esportiu La Petxina l'exposició de fotografía del 1r Concurs Fotogràfic de la FPV, amb totes les imatges presentades al mateix, destacant les guanyadores de les quatre categories del concurs.

    Pero la pilota també acudirà als barris de la ciutat, el dijous 22 de setembre, a partir de les 20 hores, es projectarà en Benimaclet la mitica final de l'Individual d'Escala i Corda jugada en el 1995, en la que la gran figura del nostre esport, Paco Cabanes "Genovés" recuperava el titol individual davant el gran dominador del torneig Álvaro Navarro, que va sumar 11 trofeus. Altra projecció preparada serà la corresponent a la final de l'Individual de Raspall del 2015, On Moltó i Waldo foren els protagonistes d'una partida llargament esperada. La mateixa tindrà lloc dissabte per la vesprada-nit en el barri de Campanar, i serà precedida d'una exhibició de galotxetes en la seua plaça principal. La vesprada del divendres 22 i el matí del dissabte 23, en el Complex La Petxina es donaran les Jornades Tècniques Obertes sobre formació esportiva de joves pilotaris, on es tractaran els problemes referents a les escoles del nostre esport.

    Ja el diumenge 24 la plaça de l'Ajuntament de València serà el centre neuràlgic del Dia de la Pilota. Des de les 9:30 s'estaran realitzant exhibicions de raspall femení, pilota adaptada, joc faller, partides de la joc internacional i llargues, tallers lúdics per als més menuts, així com el lliurament dels premis anuals de la FPV i els trofeus dels JECV 2016-2017.

    Pujar