elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un policia nacional evita el suïcidi d'una jove des de la planta 24 d'un edifici a València

Un policia nacional evita el suïcidi d'una jove des de la planta 24 d'un edifici a València
  • Va ser la mare qui va sospitar després de rebre una telefonada de la jove de 21 anys i va avisar emergències, la ràpida actuació de l'agent va evitar una desgràcia

Agents de la Policia Nacional han evitat que una jove de 21 anys es precipitara al buit des de la finestra de la planta 24 d'un edifici de la ciutat de València. La ràpida actuació d'un dels policies, que s'hi va abalançar i la va subjectar de la cintura, ha permès salvaguardar la vida de la jove.

Els fets van passar ahir, quan cap a les vuit del vespre els agents van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren a un edifici de la ciutat, on pel que sembla la vida d'una dona podria estar en perill. La mare de la jove hauria alertat els serveis d'emergència després que aquesta contactara amb la seua progenitora.

Ràpidament els policies es van dirigir al lloc, alhora que des de la Sala 091 es demanava més informació per esbrinar la ubicació exacta de la jove. Finalment, els agents la van localitzar a la planta 24 d'un edifici, a les escales d'emergències, asseguda a una finestra oberta.

Els agents van comprovar que havia tret les dues cames per fora de la finestra, de manera que un d'ells es va abalançar ràpidament sobre la jove i la va subjectar de la cintura, aconseguint posar-la fora de perill després de forcejar uns segons. D'altra banda, altres policies la van tranquil·litzar i van aconseguir baixar-la fins a l'arribada d'un indicatiu sanitari que la va traslladar a un centre hospitalari.

Pujar