5 de desembre de 2020 5/12/20

Els pobles de València se sumen al Dia Internacional de la Dona amb una agenda repleta de música, teatre i literatura

  • Els actes programats tindràn lloc entre el 2 i el 8 de març

L'Ajuntament de València, a través de les regidories de Pobles de València i d’Igualtat, dirigides per Lucía Beamud, junt a les alcaldies de les poblacions de Benifaraig, Benimàmet-Beniferri, Carpesa, Cases de Bàrcena, Castellar-L’Oliveral, Forn d’Alcedo i El Saler han organitzat una agenda repleta d’actes durant tota la primera setmana de març per a impulsar el Dia Internacional de la Dona.

“Volem que les polítiques d’igualtat arriben als nostres pobles, i per això hem programat tota una sèrie d’activitats en ells en defensa d’una societat més justa i igualitària entre homes i dones. D’igual manera que hem posat bancs multicolor per la diversitat, o hem penjat banderes pel dia de la dona en cada alcaldia durant els últims anys, ara duem les activitats pel 8M a cadascun dels Pobles de València”, ha explicat la regidora d’Igualtat i Pobles de València, Lucía Beamud.

La programació dels actes és la següent:

  • 2-8 de març. Benimàmet-Beniferri. Exposició de Cartells.
  • 5 de març. Cases de Bàrcena. Misa (12:30), menjar (14:00) i jocs a l’Alcaldia
  • 5 de març. Benimàmet-Beniferri. L’Espai Obert. Presentació llibre “Un maravilloso mundo de mierda”, de María Vigo Ibàñez (19:00)
  • 6 de març. Forn d’Alcedo. Plaça Riu Segura. Concert de Jazz. (17:00-21:00)
  • 6 de març. Benimàmet-Beniferri. L’Espai Obert. Presentació llibre “PEDRO ZEROLO”, de Jordi Ortiz Gisbert (19:00)
  • 7 de març. Benifaraig. Edifici Municipal El Casino. Actuació musical quartet d’instruments organitzat per la comissió d’Igualtat de la Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig amb piano, taula redona de debat i reflexió (18:00)
  • 7 de març. Castellar-L’Oliveral. Teatre l’Horta. Espectacle “De Categoria Internacional” (18:00)
  • 7 de març. Carpesa. Saló multiusos Alcaldia. “Contes en femení plural”. Actuació representant una selecció de contes en què les protagonistes són les dones (18:30) En acabar se celebrarà un sopar de pa i porta per a tots el que vulguen participar
  • 8 de març. El Saler. CEIP Lluís de Santàngel. Actuació Unió Musical El Saler del col·legi Lluís de Santàngel (12:30)

Totes estes activitats formen part de l’espai 8M2020 que promou l’Ajuntament de València i pots trobar tota la informació a la seua web https://8m2020valencia.com/ i la agenda completa amb els actes de tota la ciutat amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Pujar