29 de novembre de 2020 29/11/20

Plourà hui en la primera mascletà de les Falles?

Plourà hui en la primera mascletà de les Falles? - (foto 1)

    L'entrada del mes de març ens ha arribat en ple temporal. L'1 de març es dispara la primera mascletà i molts s'estaran preguntant si hi haurà veient com està el cel este dimecres. Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia, el matí d'este dijous estarà majorment assolellat en la capital del Turia encara que amb certa probabilitat que ploga.

    Quin temps ens espera per al dijous? El cel estarà cobert i es preveuen pluges i ruixats en tota la província, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Plourà amb més probabilitat en la meitat nord i tendirà a remetre al final del dia. Quant a la ciutat de València, hi ha una probabilitat del 40% que ploga entre les 12:00 i les 15:00, segons Aemet.

    En qualsevol cas, es tracta de pluja feble ja que la probabilitat que descarregue una tempesta a les 13:00 i les 14:00 es redueix fins al 25%. Pel que fa a les temperatures, les mínimes seguiran sense canvis i les màximes pujaran. El vent bufarà variable fluix.

    La pluja tornarà a primeres hores de la vesprada i donarà pas a un final de dia despejat. El divendres, no obstant açò, ens despertarem amb la mateixa incertesa perquè encara que a primeres hores del matí la probabilitat que ploga és tan sol del 5%, és més segur que descarreguen tempestes a partir de les 12:00 del migdia. La probabilitat que ploga en la segona meitat del dia és del 35%. Caldrà creuar els dits.

    Pujar