elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

32 persones seleccionades per València Activa s'incorporen a la primera botiga d'una cadena de supermercats britànica a València

    Les 32 persones seleccionades per l'agència municipal d'ocupació València Activa per treballar en la primera botiga d'una cadena de supermercats britànica a València ja s'han incorporat als seus llocs com a dependentes i supervisores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha felicitat els nous membres de la plantilla i ha desitjat a l'empresa «poder continuar treballant de manera conjunta millorant l'ocupabilitat dels valencians i les valencianes i generant oportunitats».

    Després de rebre 963 sol·licituds, l'agència municipal d'ocupació València Activa ha seleccionat 28 persones per al lloc de dependent/a i 4 per al de supervisor/a. El procés s'ha realitzat després de la firma d'un conveni entre l'agència municipal i la cadena de supermercats britànica Dealz, el qual establix un marc de col·laboració en matèria de formació, orientació professional i selecció de personal. Així, València Activa ha sigut l'encarregada de la preselecció de candidats i candidates i cedir les seues instal·lacions a l'empresa durant el període d'entrevistes.

    Actualment València Activa compta amb més de 20.000 persones inscrites, col·labora en la gestió d'ofertes d'ocupació de més de 209 empreses locals i multinacionals, entre d'elles Hugo Boss, Primark o supermercats Vidal. La regidora Sandra Gómez ha destacat «la importància de treballar de forma conjunta amb empreses privades a l'hora de generar noves oportunitats laborals, així com per oferir la formació necessària que demanda el mercat de treball». A més, l'edil ha agraït el compromís d'estes empreses per situar els seus projectes empresarials a València, «un fet que contribuix a dinamitzar el desenvolupament econòmic de la ciutat».

    Pujar