17 de novembre de 2019 17/11/19

Pere Fuset declara davant el jutge pels contractes de Expojove i altres esdeveniments

Pere Fuset declara davant el jutge pels contractes de Expojove i altres esdeveniments - (foto 1)

  El regidor de Cultura Festiva a l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha acudit en el matí de hui a la Ciutat de la Justícia per a prestar declaració en la causa que investiga un suposat delicte de prevaricació per fraccionament de contractes en la fira Expojove i altres esdeveniments, com la Cavalcada de Reyes.

  Durant la seua declaració davant el titular del Jutjat d'Instrucció número 2, Fuset ha defensat la legalitat d'aquests contractes perquè, segons ha explicat, tots ells es van fer sota la supervisió dels tècnics els qui “no van posar objeccions”.

  A la seua eixida dels jutjats, i en declaracions als mitjans de comunicació allí presents, el responsable de Cultura Festiva en funcions s'ha mostrat tranquil per l'assumpte que li ha portat davant la justícia i ha assegurat que ha respost “a totes la preguntes”. “Sempre he actuat conforme a la legalitat” ha insistit Fuset.

  Cal recordar que aquesta causa va ser oberta després de la denúncia de l'assessor del grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament, Luis Salom, qui ha presentat ja en altres ocasions denuncies contra el de Compromís totes elles arxivades fins al moment.

  ocultar
  Pere Fuset declara davant el jutge pels contractes de Expojove i altres esdeveniments
  Pujar