26 de setembre de 2020 26/9/20

Les obres per a millorar el proveïment d'aigua en la zona de la Gola de Pujol comencen hui

    L'Ajuntament millorarà el proveïment d'aigua en la zona de la Gola de Pujol. A este efecte va a intervenir en una canonada de 400 mil·límetres de diàmetre situada en la carretera CV-500, a l'altura de la Gola del Pujol, al costat de l'Albufera. Este treball, que afectara a l'esmentada carretera situada entre el Perellonet i València des de les 16,00 hores d'hui fins a les 15,00 hores del 13 de setembre, també comportarà un tall d'aigua que es produirà a partir de les 23 hores d'hui i fins a les 9 hores de matí, 12 de setembre, horari escollit per a reduir al màxim l'afecció als ciutadans.

    El regidor delegat del Cicle Integral de l'Aigua, Vicent Sarrià, ha informat d'estos treballs de manteniment que duran a terme els tècnics d'EMIVASA, en coordinació amb l'Ajuntament de València. Segons ha explicat, esta actuació tècnica es desenvolupa d'acord a un pla de treball previst i coordinat per l'esmentat equip tècnic i que, a més, "contribuirà a millorar el servici de proveïment en esta zona costanera".

    "Els treballs s'han programat per a desenvolupar-los en el menor temps possible i minimitzar la seua afecció al veïnat de la zona", ha assegurat. En este sentit, ha precisat que el tall d'aigua es realitzarà en el temps en el qual es preveu una baixada de pressió d'uns 5 metres de columna d'aigua. Pel que respecta, a la preparació i desenvolupament d'estos treballs de millora de la xarxa d'aducción del Palmar i el Perellonet, afectaran al carril de circulació, en sentit Perellonet-València.

    Per a facilitar la circulació de vehicles, el pas alternatiu d'estos es regularà per semàfors portàtils i es recomana als veïns i veÏnes d'esta zona moderen la velocitat i inicien els seus desplaçaments amb major antelació per a evitar la generació de retencions en la citada carretera en les "hores punta".

    Pujar