29 de novembre de 2020 29/11/20

Les obres del nou equipament sociocultural del Cabanyal s´executaran en un termini de 10 mesos

Les obres del nou equipament sociocultural del Cabanyal s´executaran en un termini de 10 mesos - (foto 1)
  • La Junta de Govern Local adjudicarà demà els treballs de rehabilitació del número 121 del carrer de la Reina

Les obres de l'edifici que albergarà un nou equipament sociocultural en el Cabanyal, en el número 121 del carrer de la Reina, s'executaran en un termini de 10 mesos. Així ho acordarà demà la Junta de Govern Local en aprovar l'adjudicació d'estos treballs de rehabilitació que es duran a terme amb un pressupost de 640.627 euros.                    

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat hui la seua satisfacció per este acord «que es tradueix en una nova inversió pel barri del Cabanyal-Canyamelar».

«Este és un pas més en la recuperació patrimonial d'este barri, i s'emmarca en la política de dotar els nostres barris amb infraestructures culturals, que és una tasca imprescindible que hem començat en els últims anys i que hem de continuar», ha explicat després d'assegurar que este centre cultural ha de ser un local obert a la ciutadania, que servisca de mitjà d'expressió pròpia del barri i de tota la ciutat. Un punt d'atracció veïnal destinat a ser un focus rellevant de la cultura a València».

Concretament, l'Ajuntament adjudicarà la rehabilitació integral d'aquest edifici a l'empresa Construccions Francés S.A, i finançarà el seu cost amb Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana.     

Finalitzades estes obres, segons el projecte presentat, es posarà en valor l'immoble que comptarà amb espais per a realitzar activitats de creació, sales polivalents i espais per a entitats culturals.

Pujar