elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2024

Novetats destacades en la Crida de les Falles 2024 a València

Novetats destacades en la Crida de les Falles 2024 a València
  • Les Falleres Majors de València es dirigiran al món faller en un emocionant acte que marcarà l'inici de les festes josefinas

L'ambient festiu i l'emoció s'apoderen de València amb l'arribada de la Crida, l'esdeveniment que marca l'inici oficial de les esperades Falles de 2024. Enguany, les celebracions prometen ser encara més espectaculars amb una sèrie d'emocionants novetats que no deixaran a ningú indiferent.

Una de les principals atraccions serà la primera mascletà de l'any, programada per a divendres que ve 1 de març i a càrrec de la canviada de nom pirotècnia Peñarroja de la Vall d'Uixó.

Però abans d'això, el diumenge 25 de febrer, les emblemàtiques Torres de Serrans seran l'escenari d'un espectacle inoblidable per a donar la benvinguda a les Falles 2024. Les Falleres Majors de València, Marina García i María Estela Arlandis, lideraran la invitació a persones de tot el món perquè s'unisquen i gaudisquen d'esta festivitat única.

Enguany, l'esdeveniment comptarà amb importants millores logístiques i de seguretat.

Així, s'amplia l'escenari principal i la Banda Municipal es col·locarà en la part davantera de les Torres de Serrans.

D'altra banda, s'ha ampliat la sonorització de totes les zones allunyades de les Torres per a així tractar que els discursos s'escolten molt millor. I no sols això, també es col·locaran dos pantalles més en el mateix Pont de Serrans i les dos que ja estaven en anys anteriors canviaran d'ubicació perquè més gent puga visualitzar el que succeirà a les Torres.

El dispositiu de trànsit també ha sigut optimitzat per a garantir el desenvolupament segur i ordenat de l'esdeveniment. A partir de les 17.00 hores, es tallarà la circulació al trànsit rodat, amb controls d'accés per a previndre l'entrada de begudes alcohòliques i materials pirotècnics.

Pujar